Zakelijk


Wij richten ons met name op de ZZP-er (eenmanszaak en VOF) en het MKB. Andere rechtsvormen zijn uiteraard ook welkom.
Image

Als u de administratie zelf doet dan weet u dat dat tijd kost. Vaak is dat uw vrije tijd of tijd die u eigenlijk anders wilt besteden. Aan uw onderneming bijvoorbeeld. Ook heeft u de kans dat u hierdoor net de scherpte of de kennis mist om fiscale voordeeltjes te halen.

Een administratie bijhouden is voor velen lastig en kost teveel tijd. U besteedt uw tijd liever aan het meest noodzakelijke: namelijk daar waar u goed in bent. Daarvoor bent u ondernemer geworden tenslotte. Maar een goede administratie is wel belangrijk en noodzakelijk.

Wij kunnen de administratie voor u gaan verwerken en kijken waar nog voordeel te behalen valt. U heeft zelf de keuze wat u door ons laat verwerken. Of het nu de gehele administratie is of alleen de belastingaangiftes.

Wij gaan met u in overleg en kijken specifiek naar uw situatie en wensen. Aanleveren van uw administratie kan zowel digitaal als op papier. Wat u wilt. Wij maken vaste prijsafspraken met u. Dus geen verassingen achteraf. Wij bieden al complete pakketten aan vanaf €50 per maand.

Voor info en tarieven verwijzen we u naar de tarievenpagina.
Heeft u uw administratie al uitbesteed? Zeer verstandig! Ook met u willen we wel eens kijken wat we voor u kunnen betekenen.
Onze tarieven en service zijn aantrekkelijk genoeg om een keer vrijblijvend in gesprek te gaan.

Wij bouwen op kwaliteit en persoonlijke service waarbij maatwerk wordt geleverd voor een scherpe prijs.

Je administratie op orde hebben geeft rust